Σχετικά με Εμάς

Στο Hali.gr θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία χαλιών, χειροποίητων και μηχανής καθώς και την πληρέστερη γκάμα μοκετών στις διαστάσεις που εσείς επιθυμείτε. Στόχος μας είναι:

1.    Να σας προσφέρουμε μια προσεγμένη και πλήρη γκάμα χαλιών, που εμείς οι ίδιοι έχουμε επιλέξει με προσοχή στις διεθνείς εκθέσεις, στις καλύτερες τιμές.
 
2.    Να εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή αγοραστική εμπειρία για εσάς σε ένα ασφαλές και εύκολο σε πλοήγηση ηλεκτρονικό κατάστημα.  Μέσα στον χώρο που αγαπάτε , με τα πράγματα που έχετε επιλέξει να σας περιβάλλουν, κάνοντας τις συνήθειες που σας αρέσουν και εχοντας τον χρόνο να επιλέξετε το χαλί που πραγματικά σας ταιριάζει.

3.    Να επιλέξετε εσείς τον τρόπο πληρωμής, είτε ηλεκτρονικά είτε με αντικαταβολή.

4.    Να διασφαλίσουμε τις επιλογές σας με εγγύηση επιστροφής χρημάτων.


Το Hali.gr δεν είναι ακόμη ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Η εταιρεία μας υφίσταται στον χώρο από το 1960. Ξεκίνησε με εμπορική μορφή και έτσι συνεχίζει μέσα στα χρόνια με μεγάλη εμπειρία και επιτυχία. Η δυνατότητα μας για τις καλύτερες τιμές έγκειται στο γεγονός ότι εμείς οι ίδιοι εισάγουμε τα είδη μας.

Το συνεχώς επεκτεινόμενο πελατολόγιό μας (ιδιώτες, εταιρείες, ξενοδοχειακές μονάδες, δημόσιες υπηρεσίες κ.α.) οδήγησε στην ανάγκη για την κατασκευή αυτού του ηλεκτρονικού καταστήματος, προκειμένου να μπορούμε να εξυπηρετήσουμε πελάτες σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας.

Επιδιώκουμε την καλύτερη εξυπηρέτησή σας φέρνοντας το κατάστημά μας στο χώρο σας χωρίς να χρειαστεί να σπαταλήσετε τον χρόνο σας.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.


Η ομάδα του Hali.gr