Όροι Επιστροφών


1. Νόμιμο δικαίωμα υπαναχώρησης από την αγορά σας
Σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις στην περίπτωση που συναλλάσσεστε ως καταναλωτής εξ αποστάσεως, μπορείτε ανά πάσα στιγμή εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παράδοσης να υπαναχωρήσετε από τη Σύμβαση (εξαιρουμένων των περιπτώσεων όπου πρόκειται για κάποιο προϊόν προσαρμοσμένου στις ανάγκες του πελάτη, δηλαδή προιόντα τα οποία έχουν υποστεί επεξεργασία βάσει επιθυμητής διάστασης πχ μοκέτες, χαλιά υφαντά, διάδρομοι, όπου το δικαίωμα υπαναχώρησης δεν παρέχεται). Τα άμεσα έξοδα που προκύπτουν εξαιτίας της επιστροφής των εν λόγω προϊόντων θα βαρύνουν εσάς (Προμήθεια τραπεζών,Paypal κλπ.) Μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης μέσω της διαδικτυακής φόρμας επικοινωνίας. Η προφορική συναίνεση δεν είναι αρκετή και για να είναι έγκυρη η σύμβαση, ο καταναλωτής θα πρέπει να υπογράψει την αποδοχή της.

 

2. Συμβατικό δικαίωμα υπαναχώρησης από την αγορά σας
Στόχος μας είναι ο ικανοποιημένος πελάτης,γι’αυτό δίνουμε την δυνατότητα επιστροφής των προϊόντων που δεν σας ικανοποιούν.Πέραν του νόμιμου δικαιώματος υπαναχώρησης των καταναλωτών που αναφέρεται στον όρο 1 ανωτέρω, σας χορηγούμε περίοδο 14 ημερολογιακών ημερών, αρχής γενομένης από την ημερομηνία που αναγράφεται πάνω στην απόδειξη λιανικής/τιμολόγιο (εξαιρουμένων των περιπτώσεων όπου πρόκειται για κάποιο από τα προϊόντα του όρου 3 κατωτέρω, όπου το δικαίωμα υπαναχώρησης δεν παρέχεται). Σε περίπτωση κάθε επιστροφής προϊόντων θα σας επιστραφεί το ποσό που καταβάλατε για τα επιστρεφόμενα προϊόντα. Η επιστροφή των χρημάτων σας θα γίνει με την ίδια μέθοδο που έγινε και η πληρωμή και θα ολοκληρωθεί εντός 14 ημερών από την στιγμή που θα παραλάβουμε θα ελέξγουμε τα επιστρεφόμενα προϊόντα. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα τα οποία επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, με την ίδια συσκευασία που σας παραδόθηκε, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο αγοράς.Τα άμεσα έξοδα που προκύπτουν εξαιτίας της επιστροφής των εν λόγω προϊόντων θα βαρύνουν εσάς. Μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης μέσω της διαδικτυακής φόρμας επικοινωνίας. Με την επιστροφή μπορείτε να επιλέξετε άλλα προϊόντα ή την επιστροφή των χρημάτων σας. Το Hali.com επιφυλάσσεται του δικαιώματος να απορρίψει επιστροφές που στάλθηκαν ή κοινοποιήθηκαν μετά από την προθεσμία επιστροφής ή τις επιστροφές ειδών που δεν βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία ήταν όταν παραλήφθηκαν.

3. Κοινές διατάξεις
Το δικαίωμά σας να υπαναχωρήσετε από μια Σύμβαση ισχύει μόνο για τα προϊόντα που επιστρέφονται ακριβώς στην ίδια κατάσταση που τα παραλάβατε. Παρακαλούμε επιστρέψτε κάθε προϊόν χρησιμοποιώντας ή συμπεριλαμβάνοντας την αρχική του συσκευασία. Πρέπει επίσης να συμπεριλάβετε μαζί με το επιστρεφόμενο προϊόν όλα τα κουτιά, τις ταμπέλες του προϊόντος, τα έντυπα οδηγιών, τα έγγραφα, τα περιτυλίγματα καθώς και την την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. Κανένα ποσό δεν θα σας επιστραφεί εάν το προϊόν έχει χρησιμοποιηθεί μετά το άνοιγμά του ή εάν είναι καταστραμμένο. Επομένως, πρέπει να φροντίσετε για τη δέουσα επιμέλεια των προϊόντων όσο είναι στην κατοχή σας. Οι αλλαγές περιορίζονται μόνο σε ίδια προϊόντα, διαφορετικού μεγέθους ή χρώματος. Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν στο κατάστημά μας ή μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών (courier) που θα κανονίσουμε εμείς.

α) Επιστροφές στο κατάστημά μας
Στην περίπτωση αυτή πρέπει να μεταβείτε στο κατάστημα και να δώσετε μαζί με το επιστρεφόμενο προϊόν όλα τα κουτιά, τις ταμπέλες του προϊόντος, τα έντυπα οδηγιών, τα έγγραφα,τα περιτυλίγματα καθώς και την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

β) Επιστροφές με εταιρεία ταχυμεταφορών (courier)
Αν επιλέξετε να επιστρέψετε το προϊόν/τα προϊόντα μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών
(courier), θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της διαδικτυακής φόρμας επικοινωνίας μας για να κανονίσουμε για την παραλαβή του προϊόντος από την οικία σας. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα τα οποία επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, με την ίδια συσκευασία που σας παραδόθηκε, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο αγοράς.Θα εξετάσουμε λεπτομερώς το επιστρεφόμενο προϊόν και θα σας ενημερώσουμε εάν δικαιούστε επιστροφή χρημάτων (αν υφίσταται τέτοια περίπτωση). Θα προβούμε στην επιστροφή των χρημάτων σας το συντομότερο δυνατόν και σε κάθε περίπτωση εντός 30 ημερών από την ημέρα που μας γνωστοποιήσατε την υπαναχώρηση. Η επιστροφή των χρημάτων σας θα γίνει με την ίδια μέθοδο που έγινε και η πληρωμή. Εάν έχετε άλλες απορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της διαδικτυακής μας φόρμας επικοινωνίας ή στο τηλέφωνο 2106133294.

4 Επιστροφές ελαττωματικών προϊόντων
Το Hali.gr πουλάει μόνο προϊόντα σε άψογη κατάσταση, για τον λόγο αυτό, αν, κατ' εξαίρεση, παραλάβετε προϊόν με κάποιο ελάττωμα, κατά τη στιγμή της παράδοσης, θα πρέπει να επικοινωνήσετε αμέσως μαζί μας μέσω της διαδικτυακής μας φόρμας επικοινωνίας, περιγράφοντας λεπτομερώς το προϊόν και το ελάττωμά του. Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω τηλεφώνου στο 2106133294 και θα σας δώσουμε οδηγίες για τις περαιτέρω ενέργειες. Μπορείτε να μας επιστρέψετε το προϊόν στο καταστήμά μας ή να το παραδώσετε στην εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) που θα κανονίσουμε εμείς. Μόλις παραλάβουμε το επιστρεφόμενο προϊόν, θα το εξετάσουμε λεπτομερώς και θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα εάν δικαιούστε αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων (αν υφίσταται τέτοια περίπτωση). Η επιστροφή χρημάτων ή αντικατάσταση του προϊόντος θα πραγματοποιηθεί το συντομότερο δυνατόν και, σε κάθε περίπτωση, εντός 30 ημερών από την ημέρα που σας επιβεβαιώσαμε μέσω e-mail ότι δικαιούστε επιστροφή χρημάτων ή αντικατάσταση του ελαττωματικού προϊόντος. Στην περίπτωση ελαττωματικών προϊόντων, το ποσό που έχει καταβληθεί θα επιστρέφεται στο ακέραιο, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής και όποιων άλλων εύλογων εξόδων με τα οποία επιβαρυνθήκατε για την επιστροφή του προϊόντος. Η επιστροφή των χρημάτων σας θα γίνει με την ίδια μέθοδο που έγινε και η πληρωμή. Η εν λόγω διάταξη δεν θίγει τα νόμιμα δικαιώματά σας σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.